Week van gebed voor de eenheid

Vind elk jaar plaats in de maand januari.

ZONDAG 21 Januari 2018 om 15 u.: OECUMENISCHE SLOTVIERING IN DE WEEK VAN DE EENHEID VAN GEBED. Sint Laurentius Kerk, Mark-gravelei 95, 2018 Antwerpen. De Katholieke Kerk neemt dit jaar de organisatie op zich voor deze slotviering: Thema “Recht door zee“. – Opluistering door het Vocaal ensemble Voces Capituli. Organisatie Antwerpse Raad van Kerken.

Maandagavond 22 Januari 2018 om 20 u: Viering door de oecumenische werkgroep “Boechout,Hove, Vremde Mortsel” in het kader van de bidweek op in de St.Stefanuskapel van WereldMissieHulp, Provinciesteenweg 400.

Zondag 28 januari 2018 om 10.30 u: Oecumenische gebedsdienst in het kader van de Gebedsweek van de Eenheid door de RKNK (Raad van Kerken van de NoorderKempen) in de Sint-Franciscuskerk te Schorvoort, Schorvoortberg 56, 2300 Turnhout.

Zie onze foto’s